Og da var vi på reisefot...

Et lite hei fra New Jersey... Noen mista flyet videre til Lima og tilbringer derfor natten på et lite flyplasshotell her, før hun tar neste fly som går i morgen. Ganske så trøtt nå. Dro fra Hamar kl. 3.15 i natt, så det sier seg vel selv igrunnen. Gleder meg til å legge hodet på puta i den store kingsize senga på suitten min... Det blir fint...

Har ikke så mye mer på hjertet i skrivende stund igrunnen, men turen har gått fint så langt. Får venner både her og der. Satt ved siden av noen hyggelige svensker på flyet, som hjalp meg med min tunge sekk da jeg måtte sjekke inn på nytt i New York (nå er den vel snart i Lima tenker jeg, for å ta meg imot når jeg ankommer i morgen kveld...), og her på hotellet har jeg spist middag og henger fremdeles med en trivelig fyr fra Frankrike. Og ellesk kommer nok senga til å bli en veldig god venn i natt.

Litt vrient å få tak i mine kontakter i Peru på telefonen tidligere, med min litt begrensa spansk. Det ene nummeret jeg hadde fått må ha vært feil, for da jeg sa Hola og spurte etter Maricruz (hun som er en av kontaktene mine) ropte en fyr noe greier på spansk inn i røret, og så bare la han på.... det skjedde to ganger. Og da jeg nådde frem på det andre nummeret var det først ingen engelskspråkelige i nærheten. Men alt ordnet seg til slutt.

Nå sier jeg god natt, og på gjensyn... Gjør et nytt tappert forsøk på å rekke flyet i morgen... Wish me luck!

Chao.