Jeg rakk det.... :)

Flyet altsaa... til Lima. Saa naa sitter jeg i huset til en veldig trivelig familie, har sovet her i natt, og er nettopp ferdig med aa innta frokosten. Har tilogmed (vet ikke om det skrives i ett ord, men naa gjorde jeg det da...) klart aa holde samtalen i gang paa spansk under hele frokosten- det gaar bedre enn forventet faar man si!

Flyturen i gaar gikk ogsaa veldig fint. Da jeg satt og ventet ved gate'n fikk jeg selskap av en sot, liten peruansk nonne, som jobber i kenya. Hun var veldig pratsom, og ville hjelpe meg med alt. Det er ikke ofte jeg foeler meg som en kjempe, men ved siden av henne gjorde jeg nesten det... hehe ;)
Saa jeg kom meg trygt fram, og den lille nonna hjalp meg med aa finne frem og faa tak i bagasjen min (trengte igrunnen ikke saa mye hjelp, men hun ville saa gjerne saa jeg kunne jo ikke ta fra henne den gleden ;) ). Fant de som skulle hente meg ganske fort, de hadde et skilt med navnet mitt paa.

I kveld drar jeg videre til Chiclayo, nord i Peru. Det blir en 12 timers busstur, men jeg faar vist foelge av en som skal samme vei.

Over og ut for naa...