Søndags-tur


Var på Kaffebrenneriet på Majorstua i går med min gode venninne Heidi, og siden det var en så deilig og solfylt høst-søndag tok jeg med meg kameraet og spaserte hjem til Tøyen.

Forresten så var det jo cupfinale mellom Fredrikstad og Sandefjord i går, og mange hoiende og høylytte blå og rødkledde som skulle ta banen i min rettning på vei til. Så jeg fikk godt selskap, ganske godt inneskvisa på banen opp, da det kom på en litt kraftig rødkledt og en annen fredrikstad-tilhenger som hadde fått endel innabors og satte seg ned på hver sin side av meg, ikke like tilbakeholdne som de flest nordmenn på t-banen til vanlig. Koselig det. Det kom på enda en god gjeng på National, siste stoppet før jeg skulle av, så det var jammen bare så vidt at jeg slapp ut av vogna... jeg og de to stakkars filipinske jentene som og skulle av der. Måtte rope- hei, det er noen som skal av her! Det gikk med et skrik, vi klarte og presse oss ut til slutt, før banen suste videre.